Hei muistikirja. Olin äidin kanssa Prahassa missä asuttiin residenssissä ja käveltiin paljon. Yritettiin shoppailla mutta ei me osata. Sen sijaan syötiin sairaan hyviä ruokia, yhtäkään pahaa annosta ei tullut vastaan (paitsi lentokoneessa, luonnollisesti). Käytiin myös katsomassa nukkeoopperaa, mustavalobalettia ja Sinkkuelämää kakkonen :D Äiti on kiva.

Ehdin Prahan jälkeen olla Suomessa pari tuntia ja sitten lähdettiin mökkeilemään. Saatiin kaksi pientä haukea (jotka päästettiin menemään), häiriköitiin paikallisten lokkien ja tiirojen pesimispuuhia (nyt tiedän miltä tiiran varoitushuuto kuulostaa), uitiin hyisessä järvessä ja tapettiin n. 3000 hyttystä. Kohta lähdetään sinne taas. Toivottavasti hyttyset antaisi tällä kertaa edes vähän armoa, tyyliin että eivät tulisi pistämään naamaan kun yrittää nukkua.

Olin eilen ja toissapäivänä vähän ulkona, toissapäivänä tyttöjen kanssa lostarissa wuu ja eilen poikien kanssa juttiksessa. Tänään en kyllä mene mihinkään, on niin kiva koteilla: istua sohvalla ja tehdä itselleen kampauksia, juoda naurettavia määriä yhden kivan keittämää kahvia ja katsoa Gilmore Girlsin ekaa tuotantokautta. Ai niin, se vielä että en ymmärrä miksi en oo aikaisemmin kuunnellut Sonic Youthia. En vaan oo.