En ymmärrä miten ihmiset (tytöt) löytävät jatkuvasti ihqhienoja kenkiä joita ilman ei voi elää. Minä en löydä yhtäkään kelpoa paria, en ole ikinä löytänyt (eteisen lattialla pyöriskeleviä kenkiä käytän lähinnä säälistä). Nyt olen kuitenkin päättänyt, että tänä talvena minun on saalistettava itselleni unelmieni talvikengät! Olen päässyt alkuun: tiedän jo millaisia ominaisuuksia niiltä toivon.

Niiden tulee olla väriltään mustat ja materiaaliltaan kestävät. Niihin tulee mahtua ainakin yksi villasukka. Niiden tulee sopia kaikkiin vaatteisiini pillifarkuista kellomekkoihin. Niiden täytyy tehdä naurettavan lyhyistä sääristäni pitkät ja linjakkaat. Niiden täytyy saada 39-koon jalkani näyttämään todellista pienemmältä. Niillä täytyy voida juosta aamubussi kiinni. Niiden täytyy kestää loskaa ja räntää. Niiden täytyy lämmittää jalkojani pakkasella. Niiden täytyy täyttää tehtävänsä silloin kerran kuussa kun kuuntelen Yeah Yeah Yeahsia täysillä ja häivyn ulos yöhön aikomuksenani näyttää jos ei nyt upealta, niin ainakin aikaani seuraavalta. Niiden tulee maksaa alle satasen, mielellään ei mitään.

Jonkinlaiset nyöritettävät nilkkurit tulisivat kysymykseen (nyöritettävät, koska pidän nyöreistä). Ikävä kyllä suurin osa niistä on a) ihan hirveän näköisiä, b) valmistettu polyuretaanista, tai c) jonkin supersuunnittelijan piirtämiä ja siksi ylihinnoiteltuja.

Nämä Swedish Hasbeensit osuvat aika lähelle sitä mitä etsin:

yhst-29499468329874_2079_2364781

(kuva kaightshop.com)

Tosin nuo kaunokaiset maksavat enemmän kuin tililläni on edes näkynyt tässä kuussa, ja valahtavat näin ollen kategoriaan c. No, keksisin varmasti niistäkin jotain vikaa jos saisin kokeilla niitä jalkaani.