Huomenna ryhdistäydyn. On pakko, koska varasin jossain ihmeellisessä häiriötilassa pesutuvan kello kymmeneksi.

Täällä herätään hymyillen joskus keskipäivällä ja ollaan onnellisia omasta huoneesta ja ikkunan takana odottavasta keväästä. Noustaan kiireettömästi, heitellään yövaatteet surutta lattialle ja kokeillaan peilin edessä erilaisia t-paita ja mustat pillit-yhdistelmiä. Valitaan puhtaimmat. Mennään keittiöön, laitetaan Patti (tai PJ) soimaan ja keitetään kahvia. Kahvi on tarkoitus nauttia kiireettömästi Tinttejä selaillen, mutta sen sijaan lähdetäänkin äkkiä ulos ovesta ja mennään ratikalla koululle - syömään.

Koululla voi ehkä tehdä jotain oikeaakin, ainakin olla tekevinään. Iltapäivällä kuitenkin väsytään ja tullaan kotiin pänttäämään huvikseen jotain hyödytöntä nippelitietoa jolla ei tee kerta kaikkiaan mitään (paitsi ehkä Trivial Pursuitissa). Tiedon hyödyttömyys unettaa ja ulkonakin hämärtää, joten pänttäyshetki muuttuu päikkäreiksi.

Päikkäreiltä herättää puhelin. Yritetään saada soittaja tuomaan karkkia, mutta tämä on kovapäinen otus eikä suostu toimimaan kuriirina. Ulkona on jo pimeää. Kämppis tulee salilta ja puhuu keittiössä kissalleen. Otetaan kitara, soitetaan, hyräillään. Kirjoitetaan muistiin jotain sekavaa josta ei enää seuraavana päivänä muista mitä sillä tarkoitettiin. Lahjotaan kämppis ostamaan kioskilta karkkia, luvataan joskus tehdä vastaavanlainen palvelus jos kämppiksellä sattuu olemaan samanlainen ryhditön kausi menossa.

Huomenna se loppuu.