Hei äiti,

en millään ehdi siihen yhden junaan. Täällä on vesikatkos ja odotan että se loppuu, on pakko tiskata ettei ne jää tänne Ainon vaivoiksi ja ärsytykseksi. Eli olen kotona jälleen kerran vasta illalla ja sitten onkin taas kiire, lupasin mennä Karkin kanssa Gringoon ja Satukin pitäisi yhyttää.

Lähteminen on aina niin vaikeaa, sekä täällä että siellä. Rinkka odottaa yläkaapissa pakkaamistaan, mutta mä istun täällä pyjamahousuissa, juon kaikessa rauhassa aamukahvia ja kuuntelen sekaisin Sufjania ja Thomia (en jaksa selittää keitä ne on, mutta ne on ihania). Oon miettinyt hirveästi että minkä laulun laulaisin sulle sun synttäreillä, ja päädyin lopulta yhteen semihyvään. Olis niin kiva keksiä joku sellainen joka liittyisi jotenkin meihin, mutta en keksi muuta kuin Lännen-Jukan Pontikkapoika-laulun jota silloin tanssittiin Rääkkylässä, enkä usko että osaan esittää sitä asiaankuuluvasti :D Saan ottaa Ainon kitaran mukaan, kivaa, koska oon vähän kyllästynyt omaani. Ehkä voidaan myös faijan kanssa soittaa jotain siellä.

Eilen kun soitin en ehtinytkään puhua kauaa, koska odotin Sonjaa kirkolla ja se tuli siihen melkein heti. Se oli aiemmin sinä iltana eksynyt johonkin Porvoonkadulle, huomannut yhtäkkiä kiertävänsä kehää. Mullekin voisi ihan hyvin käydä noin, välillä on niin älyttömän vaikea hahmottaa että missä sitä taas onkaan. No kuitenkin, oli tosi kivaa Sonjan kanssa, ja tulin jopa ajoissa takaisin kotiin että saisin nukuttua kunnolla. En kuitenkaan herännyt herätyskelloon, näin unta jossa hyppäsin laskuvarjolla betonirakennuksen sisällä, ja lopulta Aino huuteli mut hereille koska meidän piti hoitaa jotain aikuismaisia pankkiasioita.

Nyt puen, tiskaan ja pakkaan. Mulla on matkalukemisena Täällä Pohjantähden Alla-trilogia, saan kuulemma Ainolta kympin jos luen koko kirjan junamatkan aikana.

Kohta nähdään!

Laura