Huhhuh. Oon tehnyt puhdetöitä, tiskannut, kerännyt tavarat lattialta, imuroinut ja pessyt pyykkiä. Hajosin kun kaikki oli valmista eikä mitään tarvinnut enää tehdä, mutta sitten otin ja kirjoitin muutaman pienen tarinan joilla ei ehkä koskaan tee mitään. Sellaiset on parhautta.

Täällä on lapannut porukkaa tänä viikonloppuna, mikä on ollut älyttömän hyvä juttu. On virkistävää keskustella puolituntemattomien ihmisten kanssa, saa ihan uutta otetta omiin kriiseihinsä (jos niihin nyt varsinaisesti otetta täytyy saada).

Tuli muuten tämän viikonlopun keskusteluista mieleen, että joidenkin ateistien kanssa saa välillä hengitellä kuvitteelliseen paperipussiin lähes yhtä paljon kuin kiihkeimpien uskispaasaajien kanssa. Kaikki kristinuskoon liittyvä on järjestään perseestä, Raamattu on pelkkä paska satukirja jota ei pitäisi olla olemassa, kirkot on rumia ja täysin turhia paikkoja, ja Jumalaan uskovat ihmiset on vajaaälyisiä uskonnontuputtajia jotka ei osaa käyttää omia aivojaan vaan tarvii jotain Jeesusta kertomaan niille miten niiden pitäis elää. Bruaaaargh. Tekisi mieli liittyä kirkkoon ihan vaan vittuillakseen, mutta toisaalta oon iloinen etten kuulu kumpaankaan leiriin, en vajaaälyisiin uskonnontuputtajiin enkä yksisilmäateisteihin. Ei kuulu onneksi moni muukaan, taidan nyt itekin vähän kärjistää :D Pitää olla tarkkana.

Oon muuten piristyksen tarpeessa! Ehkä keksin itekin jotain, mutta saa auttaa. Kaikenlaiset ideat on tervetulleita.